• 15.
 • June
 • Két hónap, aztán cumisüveg.

  Facebook Twitter Google IWIW Startlap
  Mit tegyen az ember, ha a klímatöltő gép egyik tartálya lukas? Rendelhet újat, ami két hónap alatt sem bírt megérkezni, vagy kreatív megoldásokhoz folyamodik :)

  Műhely megnyitásáról való döntés után elkezdtük beszerezni azokat a dolgokat, eszközöket, szerszámokat, amikre szükség van a szolgáltatásaink elvégzéséhez.

  Ezek között volt egy igen komoly klímatöltő gép is, amire sikerült egy meglehetősen jó ajánlatot kapnunk.

  Hamar ráugrottunk, hiszen a világ egyik legkomolyabb klímatechnikával foglalkozó cégének terméke, és itthon is van szervízhálózata, valamint alkatrészellátása. Sajnos az egyik (igen egyszerű) kis tartálya az oldalán ki volt lyukadva, ebbe szívja le a gép a régi fáradt olajat. Természetesen meg is rendeltük azonnal az újat. Azóta eltelt két hónap...

  Mondtam már, hogy van egy kétéves kislányom? :) Egy este az a megtisztelő feladat jutott rám, hogy töltsem után a cumisüvegét.

  Letekerve a kupakját igen ismerős látvány tárult elém, valahol láttam én már ilyet (autószerelő mit néz rögtön ugye...menetet, menetemelkedést)... Be is villant: én ilyet a klímatöltőgépen láttam, mégpedig a sérült tartálynak van ilyen szája, menete....

  Irány egy bolt ahol kapok ilyet!!! Most a fáradtolaj tartályon alvó kismalac, zongora, kislabda van,és ami szintén kapóra jött, hogy ugye a cumisüveg is be van szintezve ml táblázatban:))

  Köszönjük,de már megoldottuk a tartály kérdést,és van 5 tartalék,  kiselefántos :))

  Facebook Twitter Google IWIW Startlap
 • Hozzászólások
 • < Vissza